Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Törzs kisokos

 Sziasztok, gondoltam csinálok egy ilyen menüpontot, mert lehet hogy valakinek nincs ötlete hogy mit csináljon.

Ha készen vagy a törzzsel akkor itt az 

1. lépés

Üdvözlő üzenet

Az üdvözlő üzenetben mindig legyen benne hogy ki a vezér, alvezér. Írd azt is bele hogy mik a szabályok vagy azt hogy a szabályok hol találhatók! Aztán jöhetnek a fontosabb hírek.

2. lépés

Rangok

A rangok neveinek köze legyen a törzs névhez. Például: törzs név: Christmas day, rang: Christmas tree, Christmas gift stb.

3. lépés 

Törzsház kód

Gyűjtsél törzsház kódokat és egyet tegyél be törzsháznak, így akkor jól érezhetik magukat a tagok

4. lépés

Programok, munkák, törzs pénz

Találj ki programokat! Lehetne karácsonykor ajándékozás, karácsonyi party, halloweenkor halloween jelmez verseny, törzs pénz gyűjtés stb. 

Munkák is jól jöhetnek a törzsben. Lehet hogy nem vagy fent és szabályokat szegnek a tagok, így a rendőr szól rájuk és neked is szól vagy kellene egy toborzó, már fáradt vagy toborozni, így akkor ő dolgoz helyetted. Segít hogy híresebb legyen a törzs, több tagja legyen.

Hamár munka is van, akkor törzs pénz is legyen. A törzs pénzzel lehetne cuccokat venni. Így a megdolgozott pénzért jót kapnak a tagok.

5. lépés

Toborzás

Hirdess törzsedet  a szobákban, oldalakon vagy a fórumon. 

Fórum lépés

Ezt az  5. lépés előtt tedd meg!

A fórumokban lehetnének játékok, törzs bolt, programok és a munkák. Így nem kell külön oldalt csinálnod, be-ki lépegedned az honlapon, hanem rákattolsz a fórumra és kész, ott találod magad! 

Remélem segítettem neked, sok sikert a toborzáshoz! ;)